A- A A+

about bottom image

KOMENDE VOORSTELLINGEN

Stel je eens voor dat je leven is ingedeeld in een binnen-  en een buitenwereld. Je binnenwereld die aan de buitenwereld vertelt wie je bent, wat je denkt, voelt, verlangt en waarin je veiligheid, liefde, erkenning, verbinding vindt. De buitenwereld die dicteert hoe je je moet gedragen, overwinnen en onderdrukken. Wat gebeurt er dan als de buitenwereld bezit van je neemt. Kies je voor de ontsnapping, de vlucht, de vrijheid?
Creëer je in je zoektocht naar veiligheid, liefde, erkenning en verbinding een nieuwe buitenwereld. Waar houd de afhankelijkheid van verbinding tussen buitenwereld en binnenwereld op? Zijn we ook slaaf van onze binnenwereld?

Wat ik in dit stuk open wil houden is dat Iedereen neigt naar een bepaalde manier van vluchten uit de druk van de buitenwereld. Een wereld om ons heen zoals we dat ervaren vanuit ons diepste bewustzijn. Soms een destructieve buitenwereld dat dicteert, je vervolgt en gevangen neemt. De sterke behoefte van IK om hieraan te ontsnappen en vrij te voelen. De grenzen worden opgezocht in  de strijd tussen IK en de buitenwereld. Een strijd tussen ‘ IK wil’ en ‘IK wil niet’. Waar kan de zoektocht naar bevrijding van controle ophouden?

“Ik voel de pijn van zovelen die hieronder gebukt gaan… zoveel verdriet geeft het jeZelf ‘kwijt’ te zijn”.